Raderad.

hej påer!

Läse precis i en blogg att jag har blivit  raderad ur någons liv. För jag har tydligt bara ljugit för den personen hela tiden. OCh tydligen så spelar jag även ut min pojkvän å henne mot varann...
Hon får tydligen skit för att hon tror på mig..
Jaja, där ser ni... Akta er för mig.

Nu ska jag återgå till mitt liv. Som förövrigt är underbart just nu. De kanske är de som retar henne?
Vissa människor kan helt enkelt inte glädjas åt andras lycka..

Hejsvejs i lingonskogen!

Kommentarer
Postat av: Shadowcrest

Ja vet att världen inte kretsar kring mej, men du väljer alltid bort mej.. Å de kan ja inte acceptera tyvärr, de va så när du hade dennis å de e så nu..

ja e less på de.. de e inte mej du ljuger för nu, utan för andra å ja vill inte va inblandad i de.. vill du såra människor så får du göra de utan mej.. Du kan inte ens va ärlig å säga att ja va hos dej för ett tag sen.. utan du ljuger om de.. va e du rädd för egentligen?? ja tror mer å mer att du har spelat ut människor mot varandra.. Å de e slut på de nu.. Blanda inte in mej mer i dina tragiska situationer, sköt dom själv.. Ja kommer inte berätta va ja vet men ja vill inte veta mer å bli mer inblandad.. Ja e jätte glad att du mår bra nu gumman, du förtjänar de.. Men som sagt så har ja bara ställt upp för dej å stöttat dej i saker du har sagt till mej, men de får man ju ingenting för.. Du säger en sak till mej å när ja står på din sida så får ja skit från andra för att de du säger tydligen inte stämmer till hundra procent.. E less på att bli utnyttjad nu..

Men ha de så bra!!

2009-07-28 @ 14:40:39
Postat av: Shadowcrest

Tycker att de e konstigt att ja å din pojkvän hatar varandra, vi har inte ens haft en disskution eller bråkat nånting.. Vi har fan knappt pratat me varandra, men ändå så tycker vi så illa om varandra.. Börjar tro att vi gör de fasten vi egentligen inte har nån anledning till de..

2009-07-28 @ 14:55:48
Postat av: Shadowcrest

Tack, de har ja vetat länge..

Ja hoppas verkligen att ni blir lyckliga tillsammans, de syns att du älskar honom å han dej så ta hand om varandra, ni förtjänar lycka båda två..



Hoppas ni får ett bra liv!!

2009-07-28 @ 15:41:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0