jaha =(

Då va man här igen då.. tråkigt att de skulle sluta så här.. men jag orka fan inte längre.. förlåt.. men de e bäst för oss båda.. kommer altid älska dig..
Ta hand om dig...

De går snart över.. hoppas jag.. ser ju inte direkt ifram emot morgondagen.. suck..

Har inte lycktats få i mig en enda matbit idag heller.. bättre lycka i morgon Pernilla..

Nu e de jag och Barnen.. Älskar er så mycket! Tack för att ni gör mig till en bättre människa!

Snart kmr frida tillbaka med sprit.. härligt.. Hoppas jag har jävligt ont i skallen när jag vaknar i morgon.. hellre ont i huvudet än i själen..

de va allt för denna gång.. Snart försvinner jag in  dimmans värd.. tjo!

uppochner

Allting e fel.. allt..vet inte hur jag ska orka ta mig igenom de här.
Har ingen glöd, ingen lust, ingen vilja, ingen ork.. har ingenting kvar. känner mig bara som ett tomt skal.

tröttisar



Taget igår.. dålig som fan.. jag fick till och med ligga innerst för kevin (hans säng) och de brukar typ aldrig hända, för han vill alltid ligga inners.. men igår så tyckte han så synd om mig att jag fick ligga där. hihi =)
Tack Älskling! Love u!

Chipsen gjorde susen

Ja e fan piggare nu.. visserligen fortarande förkyld.. men piggare =) Så underbart! Har molande huvudvärk, men de e nog bara för att jag inte druckit nåt kaffe idag, så ska sätta på en kanna snart :D

Såg nyss när jag va ute å rökte att Kevin kastat massa skit i poolen.. jävla skit unge.. fan va sne jag blir.. han vet att han inte får göra de... GAAH!

Ska vara hundvakt åt mammas Turbo :) han e heeeelt underbar!! Där var de verkligen kärlek vid första ögonkastet, ska hämta han så fort dennis behagar att komma hem.. (as btw...)

Ungarna har jag precis lagt.. så nu vettefan vad jag ska hitta på.. inget vettigt på tv heller, som vanligt.. så de blir väl att man sitter å klickar runt som vanligt.. kul liv man har.. hehe!

Funderade på om man skulle ta å äta nåt.. men tror jag nöjer mig med chips idag. Tar mat i morgon ist :)


Skit unge....

nu ska jag göra mig en kopp kaffe :)
Tjenis!

I Love u till the day I die..

Släpade ut mig själv å ungarna till lidl å köpte massa chips å cola :)
Ja va fan jag har ju typ inte ätit nåt på 2 dagar, så då har jag ju sparat in på kalorier å kan ta igen dom nu =)
ja man får inte vara dum eller.. haha!

Jag vet inte om de e Pernilla eller febern som talar.. men jag känner ett litet uns av lycka.. någonstans, långt långt inne..

Fan jag har världens vackraste ungar, jag har mig själv.. och jag e fan grym asså.. de finns inte många som skulle palla de jag gör..  jag e fan grym!!!!

Nu ska ja sätta mig i soffan med ungarna  å ta igen lite kalorier =)

Tjing!

de går aldrig över...

Är fortfarande skit dålig.. den här förkylningen suger verkligen musten ur mig..  och nåt konstigt e de.. kunde inte ens få i mig kaffe i morse.. å då e jag verkligen sjuk..

Kom på att de enda jag åt igår var  typ 2 skorpor.. och de kan ju inte vara så jävla hälsosamt..  men jag glömmer bort att äta om jag inte e hungrig.. Men ibland måste man tvinga i sig.. Så sitter här med en varma koppen å försöker få i mig,  lättare sagt än gjort.. har inge smak sinne kvar.. så allt smakar typ aska.. känner mig så bedrövlig.. Vill ju känna mig pigg.. glad.. å på bra humör.. just nu e jag bara en grinig jävla monster morsa.. å tycker inte om mig själv när jag e de.. Då blir jag en hemsk å elak människa.. dum som bara fan.. å dessutom grinar jag nästan hela tiden.. de e skit jobbigt.. för alla inblandade. säkert.. å jobbigast för mig.. hatar mig själv idag, vill bara må bra.. vill njuta.. älska å bli älskad.. ska de vara för mycket begärt?

Ursh.. känner att jag yrar.. men jag e besviken. vaknade själv i morse igen..

så ja.. de e tydligen för mycket begärt..

en riktig jävla fitt dag

Har mått så jävla dåligt idag.. Har bara suttit å grinat i flera timmar.. utan att veta varför.. =( Och dessutom e jag så jävla förkyld.. nu e de 3:e dagen jag har feber.. pallar verkligen inte mer nu..!!
och självklart ska D iväg.. suck.. va fan.. ungarna e jobbigare än någonsin.. ska lägga dom snart.. eller så bäddar jag ner oss alla 3 i min säng.. men då blir de väl ett jävla kuddkrig, å de orkar ja inte.. vill helst bara försvinna långt långt bort.. men ja skulle nöja mig med en 75:a...

Nej.. idag är en riktigt jävla fitt dag.. känner mig så ensam..

K Torsk...!

Jaha.. jag e fan inte normal..
Somnade typ vid 2 tiden igår.. å vakna 6 (???) i morse.. WHY????
de e ju fan inte normalt..  Fast de va iofs tur att ja vakna så tidigt, eftersom Dennis somnade ifrån tvätten inatt.. haha! Så de va bara gå ut i tvättstugan å göra klart.. tur som var så hade ingen bokat första tiden idag.. så ja kan tvätta fram till 10.30.. å tur de.. för vi har sjukt mkt tvätt.. som vanligt..

Var dålig som fan igår med.. suck när ska d här sktien gå över..
Men iallafall så min älskade pappa här å hälsa på igår.. käka middag med oss.. så mysigt, synd bara att vi gör de så sällan.. ungarna va så glada när han var här...!
Vi pumpade upp å fyllde ungarnas pool oxå.. hehe då var de glädje på hög nivå.. dom älskar verkligen vatten mina ungar!!
De första kevin sa när han vakna i morse va - MAMMA JAG VILL BADA NU...!! haha de e fan mulet å svinkallt ute, så han får allt ta å vänta..

Jag börjar piggna till nu när jag e inne på min andra kopp av mitt älskade kaffe.. Jag e en riktig K Torsk =)
Ja, alltså koffein.. haha :P

Nu ska jag ta å plocka undan efter ungarnas frulle..  Hörs å störs :)


Pernilla Lekte Bullmamma :)

japp, tänkte vara lite huslig av mig och baka muffins igår.. hehe.. satsa som fan..




synd bara att dom smaka skit ;)

trodde jag skulle dö..

i natt.. fy fan vilken jävla natt.. har sovit mellan typ 4-6.. de va helt omöjligt att sova.. 39.3 graders  feber.. jag bara låg och skaka.. hade skit sjuka tankar,, yrade som fan...
shit asså.. trodde att jag skulle .. hade värsta trycket över bröstkorgen... kunde knappt andas..
Dennis kom väl hem vid 2 eller nåt.. å de va tur de.. för jag va fan skraj asså..

Idag e jag sjukt jävla trasig.. kommer inte palla göra någonting.. fast jag måste.... åååh. fan va jag hatar mitt liv ibland.. eller min kropp.. eller kanske de e själen de e fel på?? jag vettefan.. idag e jag iaf dålig å seg som fan..

Jag mördar dennis om han får för sig att dra iväg någonstans.. seriöst.. jag kan sitta ett par år. de gör mig inget.. bara karl jäveln e hemma idag å tar hand om ungarna,, för ja pallar verkligen inte...




shit va man ser ut.. typ döende eller nåt..

Aaaj...



Mina läppar svider som FAN.. å har inget jävla lypsyl heller..

Nödvändigt inlägg.. noooot.. men jag blir fan grinig när de svider på läpparna..
Shit hur man ser ut... HAHAHA!

stök å tvspels nördar =)








helt seriöst.. hur lyckas dom.. shit va jobbigt.. ääh, tror ja stänger dörren bara ist.. tar de e morrn :)

Snart kmr dennis hem med öööl till mig.. tänkte supa  bort huvudvärken.. Önska mig lycka till..

shit pommfritt



Ungarna ligger å sover, så jag borde oxå passa på.. men har så jävla ont i skallen att jag inte kan koppla av oxh ligga ner.. suck..

hihi







Han måste ha varit helt utmattad.. somna på soffan med halsbandet och ett skosnöre i munnen (??) haha skrutten!

*snörvel*

Åhh han e ju så fin.. *älska*


fan va löjlig man e..

Satt å kolla på gamla kort, Såg Disel..  haha å börja tjura.. men guuud så jag saknar den hästen.. shit.. saknar han nåt fruktansvärt.. min underbara älskling... måste åka å hälsa på han i sommar alltså..
haha tårarna rinner så jag ser fan knappt va jag skriver.. gud så löjlig man e...

Ännu en halv dag på stan =)

Hade ett bank ärende på stan.. men gjorde typ allt förutom de..

Min Prins tog iaf hål i öronen :D
Han började med ett, å ha tyckte faktiskt att de gjorde liiite ont, så han ville inte ha ett till.. aja inte mkt att göra, kan ju inte direkt tvinga honom.. så vi drog till jalla å käka kebab (bra där pernilla..suck..)

Sen efter maten så..-"mamma.. jag vill nog ha i andra örat oxå.." hihi min underbara kille!
Så vi gick tillbaka och gjorde de andra hålet med.. sjkt duktig var han min älskling! Och de skulle ju självklart belönas!
Lösgodis fram JAMJAM.. mums =) å de vart ingen lite påse heller.. herregud.. Sen fick han ett nytt spel till ps2an.. haha de e omöjligt för mig att säga nej till dom ögonen =)

Nu e vi iaf hemma igen... celine sover, så ja å kevin goffar godis :)


Fuck You!

Ångrar att jag ringde dig.. Ja varsågod för att man  försöker vara snäll.. de va sista gången!! (??)

Nu ska ja bara få in mig mitt kaffe å sen fixa ordning mig å kidsen å sen dra ner på stan.. Jag börjar lixom få nog nu..

FÖr de e fan illa om man inte ens har ro att shoppa kläder via datorn.. shiiit.. måste ut.. iväg.. bort.. NU!
Ajöken sa fräken.. ja Hej då!


Min BÄSTA vän i dagsläget.. TREO! Skål för fan!

Äntligen en återställare!

Ja, en stooor kopp kaffe! Mitt huvud funkar inte utan minst ett par koppar kaffe i kroppen.. Återkommer sen..
Peace :P

Min stora Kärlek!



hehe han har inte riktigt koll på vad som  e "snällt"  att säga, så jag brukar få höra "-mamma du e så fin så jag spyr".. hehe eller "ursh va jag älskar dig mamma".. hehe
Tack Kevin för att du gör mig till en bättre människa!!!

mys

Jag e ju så jävla störd..
Skulle ju vara duktig å bara äta nyttiga saker.. jo tjena.. börja dagen med en jävla massa kaffe.. (guuud så gott)
Sen har jag ju galen jävla tandvärk i den jävla visdomstaden som växer om jag råkar tugga på den sidan, för då lixom "retar" jag upp den.. suck..

Så jag vågade fan inte äta.. fan va bra, ingen mat, inga kalorier.. haha..

men sen vid 5 typ, vart ja så jääävla hungig.. å inte va jag sugen på nåt nyttit heller nää... Så de vart köttbullar, potatis, gräddsås, lingonsylt å smörgåsgurka.. shiiit va gott... vart så mätt.. Ungarna va ju inte så jäkla kul å severa mat.. då båda ENDAST skulle äta köttbullarna.. jaja bättre än inget alls =)

Dennis e ner på stan å dricker bärs å kollar på fotbollen med några polare.. fun for him! Satan ta han om han väcker mig när han kmr hem.. OM han nu kommer hem.. kan inte förstår att jag pallar egentligen..

Så jag å kevin har lite mys ikväll, Celine har redan somnat, lill sess!
Han vill så gärna att jag sover med honom i natt.. får se hur de blir med den saken..

Nä nu måste ja hjälpa kevin städa rummet lite..
ting!

trodde inte att gårdagen gick att toppa...

ja i förkylning asså.. men jag e fan dåligare idag.. fyy faaan!!

Har sovit skit dåligt i natt.. å till råga på allt somn kom han inte ens hem...
Suck..Jag e hungrig i magen, men inte i munnen.. finns inget hemma som tilltalar mig att inta..

Celine har jag lagt för en tidig lur.. Kevin leker på rummet.. tack o lov.. måste nog lägga mig själv snart, innan jag typ döööör...
Måste gå å handla oxå.. å de MÅSTE jag verklgen.. men gud vilket mission...
Fan dennis kom hem NUUUUU!!!! Din jävla fitta.. (förlåt gubben, men e sjuk å jävlat utmattad..)

Måste fan ha feber.. yrar som fan känner jag.. gud ja har fan inte lust att vara dålig nu.. fan fan FAN!

å så e de bara skit på tv.. ååh va frustrerad jag e..  å dessutom känner jag mig fruktansvärt ensam :(
blä.. hatar att vara själv när jag e sjuk.. kom och  ta hand om mig..!!!
Vet inte ens vad jag ska skriva... blir inget vettigt.. så tror jag avslutar här å kastar in den förbannad handduken..

Frid för fan!                                                                /snorpuss!

skit förkylning..

blir bara sjukare å sjukare.. näsan bara rinner.. känner mig helt mosig i hela skallen.. tror fan att jag har feber..
=(

Är riktigt jävla yttråkad.. å så jävla trött.. borde lägga mig nu.. men dennis.. smarta jävla smartskallen dennis e ute, UTAN NYCKLAR.. smart... så mina val är typ:
1:sitta vaken å vänta på att han kommer (kan dröja mycket läänge...)
2:gå å lägga mig, somna skönt, bli väckt när han kommer, å sen aldrig lyckas somna om..
Pest eller kolera... suck..
men de lutar fan åt att jag lägger mig ändå.. känns inte som att min kropp kommer orka vara upprätt mkt längre till..
stackars Pernilla...

dessutom e de bara skit på tv.. å slå på en rulle helt uteslutet, eftersom xboxen låter som en jävla traktor..
ääh, jag skiter i de här nu.. lägger mig i kevins varma säng istället.. för idag e jag verkligen slut som artist..
ADIOS!

en halv dag på stan



Var ner på stan å käka lunch, kina buffe..  gott som fan.. friterad banan och glass.. hehe de gick ju inte så där jävla bra att hålla dieten.. :P

Köpte ett par baggy jeans till kevin å ett skit ballt skärp, sen ett line med "cars"..
Sen va vi ner till svandammen å mata fåglarna, shiiit va dom flockas runt en när man har bröd.. helt galen.. dennis va rädd som fan.. haha din jävla fjant!

sen tog vi hål i öronen på lill sessan! hon va sååå duktig, bara pep till lite :) sååå stolt! Kevin han banga.. haha jävla meees :P

Sen åkte jag å ungarna hem själva.. dennis drog till g-sunda..

nu ska jag lägga mig på soffan å slappa lite..
Kraaam : )

måååårning =)

jaha, då va klockan typ halv 11.. å jag har redan hunnit få i mig 4 koppar kaffe.. aj inte bra.. men de finns lixom inget stopp i mig när de gäller kaffe..
men nu måste jag klä på mig å de små, får se vad vi hittar på idag.. D är hemma, så vi kanske hittar på nåt hela familjen, å de vore ju trevligt för en gångs skull.. kanske nickis..
puss!

hiihii



Jag å Celine föra sommaren.. tycker inte att vi e lika nånstans.. vettefan vem skruttan e lik :)

lugn dag

har inte hänt speciellt mkt här idag.. har fikat å snackat skit med 2 goda vänner.. alltid trevligt.. alltid fööör mkt kaffe.. tror fan att jag måste dra ner lite på mitt kaffe drickande.. de kan fan inte vara hälsosamt..
men de e ju s¨gott.. kaffe å cigg.. de e livet de :P å en stor stark då å då å en flarra rödtjut e ju inte heller  helt fel.. haha =)

Men iaf.. jag  har upptäckt på senaste tiden att jag har "smygit" upp i vikt.. var fan nere på  49 panner ett tag.. kanske lite väl lågt, men jag trivs bäst så.. vad jag väger nu vill ja inte ens veta.. men tänkte att jag skulle ta å börja tänka på vad jag stoppar mig..
Så från och med i morgon ska jag skriva ner allt jag äter.. kan ju faktiskt bli lite intressant i slutet på veckan..

Lilla skruttan sover å lillskrutten sitter i soffan med mig å spelar DS.. ska försöka få honom  i säng snart.. han  blir så trött å grinig i morrn annars..

för övrigt mår jag nog bra tror ja.. är lite uttråkad bara.. men de e sånt man får räkna med...
så de lutar nog åt att jag ska ta å bestämma mig för att må bra :) hehe
men nu ska jag iaf skicka iväg D till kiosken å köpa en daim strut.. ska unna mig de idag.. men i morrn ska de baara bli nyttiga saker =)

Puss & Gonatt"

cp blogg

shit va sur ja blir.. skrev typ världens längsta ilägg.. så försvann skiten... jävla cp blogg!

Ledsen..

Vaknade själv i sängen i morse =( Du hade inte kommit hem.. why?! varför gör du såhär mot mig??


Fan jag blir lika ledsen varje gång.. de gör så jävla ont att älska.. :(
hata hata hata kärlek.. HATA! jävla fitt kärlek..

Är de mitt fel att de blir såhär? Älskar han mig inte tillräckligt mkt för att kuna ge mig ett litet jävla skit uns av respekt?
Förtjänar jag ingen respekt? kanske inte..

De dör en liten bit varje gång.. jag vill att vi ska dra.. var som helst,, och helst igår..

Jag är ledsen.. men snart orkar jag inge mer..

Fan vilken fitt värld man lever i..

skit

men idag får max servera en sen lunch till mig å ungarna..
nu borde jag ta en dusch.. ska överväga saken.. men nu vill kevin spela, så jag får lämna plats åt prinsen, som tror han äger hela världen.. haha så skön unge man har lyckats få =)

Hej hopp gummi snopp :P yhahahahahahahahaha  fan va tråkig jag e...


soffpotatis, thats me =)

Jahaja då har man klarat sig igenom midsommarfton oxå..
inga större problem. va hemma å tog de lugnt.. käka färskpotatis och sill å sånt, sen självklart jordgubbar med grädde :p

Idag har vi bara slöat hela dagen.. gjorde skit god baguetter till lunch.. mums=)

Borde väl egentligen vara en duktig mamma å gå ut å leka med mina ungar.. men va fan de e ju storm ute :/
Kevin kom in för en liten stund sen, han har varit ute och åkt sparkcykel..

nä tro12r faktiskt  att v blir inne idag. Känner inte för att göra nåt.
fast jag e ändå sjukt uttråkad..,fast jag får välö skylla  mig själv.. fåitta på åt inomhus med ungarna.. men kevin sitter å spelar nåt nytt spel på ps2ansom dennis köpte idag, så han vill ju k
knappast leka med mig.
man ka ske skulle ta å  baka nåt.. men vi har säkert inte allt hemma.. orka handa.. nee...

Funderar på om man skulle  knalla ner till polisstationen någon dag i veckan å fixa pass till ungarna.. skle v skönt å dra iväg någonstans..slippe de här jävla landet..
ska ta å kolla upp de faktiskt.. men nu åpste jag hjälpa kevin  med spelet innan han grinar ihjäl sig.. haha celine bara garvar när han grinar.. hahahaha vilka underbara barn man har.. dom bästa! jmen ibland har ja fan lust att vrida nacken av dom..

tjing tjong karamellstång!

Happy fukking midsommar



Celine käkar frulle, kevin tittar på tv , dennis sover och jag häller i mig kaffe hopp om att bli piggare.. ?
Vi har inte en endaste plan för idag.. både skönt å trist.. saker är lixom inte som dom var förr..
Då firade jag alltid enligt alla traditioner, och jag är ju egentligen en riktigt traditionsmänniska...
men ja antar att man förändras..? ofrivillig förändring?? eller är de bara att jag inte pallar fixå å dona med saker??

jag vettefan.. ska väl väcka herrn snart så får vi väl bestämma nåt.. eller nåt :) fan va jobbigt d e när man vill så mkt, men pallar så lite..hahaha :P :P

Känns som att hela denna sommar kommer glida förbi helt obemärkt.. tråkigt men sant.. antar att de bara e jag som kan göra nåt åt saken.. men vi får väl se.. ungarna e lediga nästa vecka.. så då får vi väl försöka hitta på nåt.. de hänger väl lite på väder å vind =)
nä nu e de dax för ett bloss..

happy midsommar :-)

Love Sucks!

Känner en enom rastlöshet i hela kroppen.. vet inte vad jag ska göra.. har egentligen ingen lust att göra nåt..men ja e så rastlös.. har en skum oro i hela kroppen..

vill här ifrån.. långt llångt bort.. med dig och dom...

ja kan inte styra över mina känslor.. vet inte vad jag ska känna eller tycka.. kan inte koppla av..

Urs jag hatar att må så här.. måste göra nåt åt de..

Måste bara "må" färdigt först.. kan inte bestämma mig för om jag ska må bra eller dåligt.. står vid kanten och överväger.. vilket håll ska jag falla åt..??..??

PANIK!
PANIK!
PANIK!

Restaurang besök

Har varit med Camilla, hennes mor å ungarna å käkat sushi  och kinamat.. super duper gott!

Åt kokos glass till efterrätt (mmm), den serverades i halva kokosnöts skal.. fråga om jag fick ta hem skalen, för de var ju hur gulligt som helst, å de fick ja :) så nästa gång jag ska äta glass så ska jag göra de i ett kokosskal :) haha!!

Ungarna sover, dom var helt slut.. å de e jag me.. har varit några hårda dygn, hehe.. men ingen ångest.. så jävla skönt.. men den kommer väl i morgon eftersom camilla åker hem på söndag =(
aja,,,
Nu måste ja ut på ballen å röka en cigg..
tata!

just fan...

De e ju Fredagen den 13:e idag.. haha :)

Får se om man har nån otur då :)

Fredag

guuud så trött jag är.. men jag mår som jag förtjänar.. haha, har haft kul som fan senaste dagarna..
Så  de blir nog lugnt i helgen.. D ska på skogsfest så jag har barnen hemma... Men Camilla e här. så de gör ionte sådär överdrivet mkt.. visst hade de varit kul å festa.. men vi ska nog ha de trevligt iaf :)

funderar på om jag ska lägga mig i sängen en stund..

Jo, de får nog bli så.. gäsp...

Peace!

Barnens avslutning



Jättemysigt!
barnen sjöng å grejja, sen grilla va korv å umgicks!

piercing


Mulet å fucking storm

hoho idag ska vi göra nåt kul.. men vi vet inte vaad än.. så vi får se..

har varit varmt som fan i natt å legat 3 i sängen.. men mysigt :D

Ungarna har avslutning idag.. typiskt att de skulle vara dåligt väder.. =( men de kanske klaranar upp mot kvällningen...

nu röka
höras sen


=)


Frulle

Varför vill mina barn inte äta frulle?? Här anstränger jag mig å fixar å donar å grejjar..
men nä då.. kevin vill bara ha en kopp te.. (??) å celine vägar stoppa nåt i munnen.. men skit samma  da.. slipp äta för fan...
celine har skitit i blöjan.. hörs!


gäsp

den här dagen börja helt jävla cp.. sen kom brorsan.. då vart de lite bättre.. vi va ut å käka, sen gick vi hem å käka glass med jordgubbar :) Kul å träffa kära storebror =)
Nu e jag så jävla trött så jag mår illa..
måste sova... men ja vet att så fort jag lägger mig så kommer jag bli rå pigg,undra om illamåendet kommer gå över??

Kanske skulle lägga mig å spela lite halo sen.. men bara kanske..

Camilla kmr i morron oxå.. så jävla skit skönt! de gör att de känns lite lättare att de e måndag... har faktiskt ingen söndagsångest idag.. kanske för att ja inte ska jobba.. hehe..

nä gud nu måste ja borsta tänderna å kolla om illamåendet försvinner.. de blåser storm ute.. mindre skoj.. jaja
Peace!

cp söndag

Ibland känns de som att jag inte finns.. jag finns bara här för att hjälpa er.. men jag då??

Du är så jävla barnslig ibland.. tänk om jag sulle bete mig som dig??

Jag orkar inte.. inte nu, inte idag.. säkert inte i morgon heller.. men någon dag kanske...

NU ska jag vara vuxen å göra allt jag måste.. för nån måste ju..

jävla fitt söndag

Jag gillar er så här ;)




Mina söta små grisar!

Söndagmorgon..

varför i helvete måste ungarna vakna så tidigt.. å dessutom är de mulet ute.. lite skönt visserligen.. slippa känna tvång att man måste ut i solen.. men ändå.

har sovit så jävla dåligt oxå.. mobiler som har ringt halva natten.. party glada människor som ville kolla läget =) ?
bara stänga av skiten.. ja vill sooova!

Så va fan ska man hitta på idag då... handla lite kanske.. skönt att de e månda imorgon..  eller de vettefan förresten.. sega vardagar.. nä nu måste ja ta hand o de små.. typ.. så svårt att skriva när man har en pipig liten diva i knät å en trött pojke som sitter å kladdar med glass bredvid..
btw så har ja varit duktig mamma i morse.. Kevin käka faktiskt fil före glassen, visserligen hade jag melon i filen.. annars vågrar han att äta... men melon e ju fan nyttigt.. bättre än sylt...  Celine vill inte ha nåt..- som vanligt..

HejHopp!

Lördagkväll

Har som vanligt ine åstakommit ett skit idag.. va upp en sväng på tivolit.. sugit som fan.. kevin tycker att alla karuseller är otäcka.. så han åker bara bilarna som går runt runt på ett spår.. jippi..

Har haft sjuk ångest hela dagen.. why?? Fan fan e mitt problem asså.. kan ja inte bara försöka slappna av å bara njuta.. nä.. e missnöjd md mitt liv nu.
trött som fan e ja oxå.. why?  ikväll igen lixom.. kul.. men vill ändå inte göra nåt.. å äben om ja ville de så skulle ja inte kunna de..

Var förbi J en sväng tidigare, snacka lite skit å njöt en stund på ballen..  skönt som fan..

Men nu måste ja försöka få de små i säng.. less på gnäll.. D spelar.. så lägger mig väl inne hos kevin å glor på tv en stund.. hoppas ja inte somnar..

fan va glad ja e att camilla kommer på måndag.. skönt att umgås med nån man verkligen trivs med..  eller asså.. vet inte hur ja ska förklara.. kan inte sätta ord på de.. men när ja e med camilla så kan inget gå fel.. de spelar lixom ingen roll vad vi gör.. vi kan sitta i varsit hörn på soffan å bara glo på tv.. men de känns ändå så bra.. jag beöver lixom inget annat.. kan fan inte sätta ord mina känslor riktigt.. men allt känns lixom bra när ja e med henne.. mitt hjärta!

fan  nu måste ja leta efter nappflask helvete,..
tjing!

Lördagmorgon

Kan någon förklara för mina barn att man ska sova länge på lördagar..??
Fan va jag hatar att vakna trött.. va fan e de frågan om..?? låt mig sooova...

Har ingen aning om vad vi ska hitta på idag.. de e fint väder, och då måste man lixom göra nåt..  för de e ju de man gör, när de e fint väder.. man e ute och umggås med familj/vänner.. men om man inte har någon lust då?? De spelar ingen roll, för de e så man gör.. man umgås.. men jag vill helst ligga i solen och dricka rödtjut tills jag somnar.. och vaknar helst sönderbränd.. men de kan jag inte göra.. för jag måste sitta i skuggan, dricka vatten.. och se till att barnen har de bra och att dom är täckta i så mycket solkräm som de bara går.. booooring.. Men så e de.. å jag e misnöjd.. så e de oxå..
SÅ DE SÅ!

Fan va hemsk jag e.. jag älskar dom verkligen.. men jag älskar mig själv oxå... mycket..
nä nu måste jag gå och vara duktig mamma.. ting!

None

avkommor?

myspys

är jag en avelsmänniska eller? eller e de bara djur man kan avla på?? va e då detta? förökning eller?? förpestning kanske?? hehe :P

Utkast: ...

None

bakis å seeeg

Fick iaf som jag ville igår, mor  hade snorisarna..
Så de vart lite party.. halvlyckad kväll.. träffa skumma människor.. haha..

 de e sjukt varm.. så humöret e inte direkt på topp.. Har faktiskt varit duktig mamma idag.. varit i en jävla massa tråkiga lekparker.. vart på donken.. jaja, sen var de väl inte så mkt mer.. haha men ja känner mig faktiskt duktig!

Men nu e ja less.. tack o lov e de snart läggdax.. orkar inte skriva ens..ska äta jordgubbar nu.. svenska.. gott!

btw.. HATA VÄKTARE! jävla svin.. jävla misslyckade polis wannabes.. jävla cp idioter..

tjing!

Patetisk jag är..

Fan asså.. klockan e typ mitt på dagen.. jag har kedjerökt sen klockan 9.. druckit litervis med kaffe..
är sjukt rastlös.. VA FAN! kan jag inte bara nöjd och glad över att jag kan gå hemma hela jävla sommaren och dessutom få betalt för de?! NÄÄÄ...  för jag ska klaga konstant över att jag inte har nåt att göra..

Men va fan de e inte så jävla lätt.. gå från att träffa cirkularus 150 personer varje dag till NOLL...NOLL...NOLL NOLL NOLL!!!! / (jaja föutom glinen och D men dom räknas inte.. för dom måste jag lixom träffa, varesig ja vill eller ej..)

KÄnner mig helt jävla cp handikappad.. VA fan Pernilla, lär dig njuta och slappna av, men de gåååår bara inte..

jaja ny taktik.. försöker tjata sönder öronen på min lata morsa- SNÄÄÄÄLLA mamma.. hämta barnen snälla snälla snälla... jag bara måste ut härifrån.. annan jag tar sönder nåt värdefullt...

Mååååste ut, ner på stan, dricka mig salongsberusad på söta jävla drinkar.. fan va patetisk ja e.. ehh.. hahahaha!!
nä, dax att fylla på kaffe koppen, tända en ny cigg.. å kladda på lite smink i de fula trynet..

over and out!

KEVIN 5ÅR!!! =)

Stora fina killen fyller 5 idag! Grattis älskling!
De vart tårta och presenter på sängen i morse! han vart så glad!! mamma va sååå trött...

Men nu e ungarna hos dagmamman... så va fan ska ja hitta på.. de e strålande väder ute.. men har ingen lust att gå ut.. e trött som fan, men om jag lägger mig nu, kommer jag vara cp seg hela dagen sen.. de får väl bli en dag framför tv´n med massa såpor.. :P

men nu ska ja göra mig en kopp kaffe..fick dricka utan mjölk i morse.. smaka skit..
nä, nu blir de mörkläggning i lägenheten, en kopp kaffe och en tårtbit..

fan de går små ungar och dricker champagne här utanför på gatan (??)  (jävla student skit) shit va jag känner mig gammal.. helt obefogat, för de e ja fan inte.. men just nu, idag.. tänker jag känna mig gammal.. om jag pallar så ska jag fan gå å köpa en flaska bubbel och bara tycka synd om mig själv..

tjing tjong karamellstång!

Den första måndagen av många!

Idag har jag inte förgyllt min dag med ett skit, förutom den flottiga Pizzan ja käka till lunch (får dra in på nåt annat i morgon :)

Har varit kanon väder idag igen.. jag bara går och väntar på att de ska bli kallt igen.. för de här måste ju bara vara för bra för att vara sant... =)
Har börjat läsa "svensk Maffia" idag.. ska bli intressant. kanske..

Men nu börjar kvällen närma sig.. har varit dålig mamma idag å inte lagat någon mat.. Alldels för vamt.. Celine har käkat gröt, frågade om Kevin ville ha min halvätna pizza, men icke.. han ville bara ha en kall korv (??).
Så de var ju enkelt löst..

jävlar va mnina fönster e skitiga ser ja nu när solen lyser.. aja, får sätta nån på att tvätta dom :)
nä måste nog slita mig nu.. ena ungen sitter på rummet å spelar, btw, vem fan har bestämt att de ska spelas värdelös jävla rockmusik på bilspelen??? den människan skulle jag vilja prata med..
å andra snorungen står som ett psykfall å dunkar en leksaksspade i de billiga ikea bordet så de blir fullt av märken.. suck..
kanske uppdaterar när de små har stängt sina blå!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0